Skip to content

Welcome guest

Please login or register

Over ons

Welkom bij Storage Supplies!

Bij Storage Supplies geloven we in de kracht van een georganiseerd leven. Onze online webshop is ontstaan uit een gedeelde passie voor orde en overzicht in huis en tuin. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige organisers die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje stijl toevoegen aan jouw leefomgeving.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen jou helpen om een opgeruimd en georganiseerd huis te creëren. We begrijpen hoe een geordende omgeving bijdraagt aan een rustgevende sfeer en een positieve levensstijl. Door middel van onze handige en stijlvolle opbergoplossingen streven we ernaar om iedereen te inspireren om van hun huis een oase van orde te maken.

Waarom Storage Supplies?

Passie voor Orde

Bij Storage Supplies delen we een diepgewortelde passie voor een georganiseerd huis. We geloven dat wanneer je leefruimte goed georganiseerd is, je niet alleen efficiënter leeft, maar ook meer kunt genieten van de kleine geneugten van het leven.

Hoogwaardige Organisers

Wij begrijpen dat kwaliteit essentieel is bij het organiseren van jouw leefomgeving. Daarom bieden wij een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige organisers die duurzaamheid en functionaliteit combineren. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zodat je elke ruimte in huis kunt transformeren.

Inspiratie voor Iedereen

Of je nu een doorgewinterde opruimer bent of net begint aan jouw organisatieavontuur, bij Storage Supplies vinden mensen van alle niveaus inspiratie en oplossingen. Onze producten zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn, waardoor je niet alleen georganiseerd blijft, maar ook met trots naar jouw opgeruimde ruimtes kunt kijken.

Doe Met Ons Mee!

We nodigen je uit om de wereld van Storage Supplies te ontdekken en de eerste stap te zetten naar een opgeruimdere en georganiseerdere levensstijl. Ontdek onze collectie en laat je inspireren om van jouw huis een plek van rust en orde te maken.

Dank je wel dat je voor Storage Supplies hebt gekozen. Samen creëren we een georganiseerd en opgeruimd thuis!

Met georganiseerde groeten,

Jari Ingenhut
Oprichter, Storage Supplies

Your Cart

Your cart is currently empty